URJALAN PELTI 

Sertifioitujen rakennuspeltituotteiden toimitus ja asennus

Akaassa toimiva Urjalan Pelti Oy on erikoistunut rakennuspeltituotteiden valmistukseen ja asennuksiin sekä julkisivusaneerauksiin. Tuotevalikoimamme kattaa laajasti julkisivurakentamiseen liittyvät peltituotteet, julkisivukasetit ja sinkityn rankajärjestelmän. Valmistamme CE-hyväksyttyjä asiakaskohtaisesti räätälöityjä tuotteita.

Olemme luotettava, pitkän kokemuksen omaava kumppani isoille rakennusalan sekä julkisivupinnoitteita myyville yrityksille. Vahvuuksiamme ovat tietotaito ja nopeat toimitukset mittavissakin kerrostalo- ja julkisrakennusten projekteissa. Toimimme vastuullisesti ja joustavasti asiakkaidemme kanssa yhdessä suunnitellen ja teemme jatkuvaa tuotekehitystä oman tuotevalikoimamme laajentamiseksi.

Päätoimialueemme etenkin asennustöissä on Eteläinen-Suomi. Tuotteita toimitamme kaikkialle Suomeen. Yrityksen omistajat ovat tiiviisti mukana operatiivisessa toiminnassa. Heillä on vuosikymmenien kokemus julkisivurakentamisesta ja -saneerauksista sekä peltituotteiden valmistusprosessista. Kolmen omistajan lisäksi yrityksessä työskentelee 10 henkilöä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 1,3 miljoonaa euroa.

Urjalan Pelti Oy perustettiin vuonna 2013. Taustalla on tapahtumien ketju, joka alkaa vuodesta 2008, jolloin Lemminkäinen Oy lopetti rakennusliike Oka Oy:n toiminnan. Oka Oy:n palveluksessa olleet johtohenkilöt perustivat Jatke Oy:n ja silloin myös Urjalassa toimineen Oka Oy:n peltituotteisiin erikoistuneen yksikön laitteet ja vuokrasopimus siirtyivät Jatkeelle.

Toiminta Urjalassa jatkui uuden omistuksen alla. Vuonna 2013 Jatke Oy oli jo kasvanut suureksi tekijäksi rakennusalalla ja keskittyi pääsääntöisesti uudis- ja korjausrakentamiseen. Urjalan peltivalmistusta vetäneet Pasi Vuori ja Jussi Ahonen ostivat yksikön liiketoiminnan Jatkeelta ja perustivat Urjalan Pelti Oy:n. Vuonna 2015 kolmanneksi osakkaaksi tuli Vesa Kemppi.

SERTIFIOITUJEN RAKENNUSPELTITUOTTEIDEN TOIMITUS JA ASENNUS